IF si ANIF in mass mediaInformaţii de interes publicComunicate de presă
Informaţii de interes public

 

Anunt din data de 27.11.2018 privind luarea deciziei de emitere a aprobarii de dezvoltare fara evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul: „Reabilitarea si retehnologizarea amenajarii complexe de irigatii Ciorasti - Maicanesti, din cadrul Programului National de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigatii, etapa I”

Anunt din data de 13.11.2018 privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Reabilitarea si retehnologizarea amenajarii complexe de irigatii Ciorasti - Maicanesti, din cadrul Programului National de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigatii, etapa I”

Anunt din data de 07.11.2018 privind luarea deciziei de incadrare in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul "Reabilitarea statiei SPR Cotu Valeni si a canalelor de distributie CD Monofilare, CD1 Monofilare din Amenajarea Bratesul de Sus, jud. Galati"

Anunt din data de 19.10.2018 referitor la decizia etapei de încadrare de către APM Dolj privind impactul asupra mediului pentru proiectul "Reabilitarea staţiei de Pompare de Desecare SPR Nedeia din Amenajarea Bistreţ - Nedeia - Jiu" judetul Dolj

Anunt din data de 20.09.2018 privind luarea deciziei de incadrare in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul "Reabilitarea Amenajarii de irigatii Sinoe, judetul Constanta"

Anunt din data de 18.09.2018 privind luarea deciziei de incadrare in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul "Reabilitarea infrastructurii principale din Amenajarea Terasa Ialomita - Calmatui, judetul Braila"

Anunt din data de 03.09.2018 privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Reabilitarea amenajarii de irigatii Babadag, judetul Tulcea"

Anunt din data de 03.09.2018 privind luarea deciziei de incadrare in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul "Reabilitarea amenajarii de irigatii Calmatui II, judetul Braila"

Anunt din data de 21.08.2018 privind luarea deciziei etapei de incadrare in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul "Reabilitarea infrastructurii principale de irigatii din amenajarea Pietroiu - Stefan cel Mare, judetul Ialomita"

Anunt din data de 21.08.2018 privind luarea deciziei etapei de incadrare in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul "Reabilitarea infrastructurii principale din amenajarea hidroameliorativa Terasa Ialomita Calmatui, judetul Ialomita"

Anunt din data de 09.08.2018 privind luarea deciziei de emiterea aprobarii de mediu pentru proiectul "Reabilitare SPAE LATA din Amenajarea de desecare 23 August - Isaccea, judetul Tulcea"

Anunt din data de 01.08.2018 privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Reabilitarea infrastructurii principale de irigatii din Amenajarea Pietroiu - Stefan cel Mare" judetul Ialomita

Anunt din data de 01.08.2018 privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Reabilitarea infrastructurii principale de irigatii din Amenajarea Hidroameliorativa Terasa Ialomita Calmatui, judetul Ialomita

Anunt din data de 24.07.2018 privind luarea deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Brăila, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul "Reabilitarea infrastructurii principale de irigatii din Amenajarea Terasa Brailei"

Anunt din data de 16.07.2018 privind depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Reabilitarea amenajarii de irigatii Calmatui II, judetul Braila"

Anunt din data de 13.07.2018 privind luarea deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Brăila, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul "Reabilitarea infrastructurii principale din amenajarea Grădiştea Făurei Jirlău, Judeţul Brăila"

Anunt privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Reabilitarea amenajarii de irigatii Campia Covurlui, judetul Galati"

Anunt din data de 05.07.2018, privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Reabilitarea amenajarii de irigatii Babadag, judetul Tulcea"

Anunt din data de 02.07.2018, privind luarea de către APM Braila a deciziei pentru etapa de încadrare pentru proiectul "Reabilitare staţie de desecare SPE Valea Encii din Amenajarea Terasa Brăilei, jud. Brăila"

Anunt din data de 21.06.2018 privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Reabilitarea infrastructurii principale din Amenajarea Terasa Ialomita-Calmatui, judeţul Brăila”, propus a fi amplasat în jud. Brăila, extravilan unitatile administrativ teritoriale Rosiori, Zavoaia, Dudesti, Baraganul, Insuretei, Victoria, Bertesii de Jos

Anunt din data de 18.06.2018 privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Reabilitare staţie de desecare SPE Valea Encii din amenajarea Terasa Brăilei, judeţul Brăila”, propus a fi amplasat în jud. Brăila,comuna Traian

Anunt din data de 12.06.2018, privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Reabilitarea statiilor de desecare SPR Sivita, SPE Stoicani si SPE Draculesti din amenajarea de desecare Bratesul de Sus, judetul Galati"

Anunt din data de 06.06.2018, privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Reabilitarea infrastructurii principale din amenajarea Grădiştea Făurei Jirlău, judetul Brăila"

Anunt din data de 30.05.2018, privind luarea deciziei asupra mediului pentru proiectul "Reabilitarea infrastructurii principale din incinta Insula Mare a Brailei, judetul Braila - lot 4"

Anunt din data de 22.05.2018, privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Reabilitarea infrastructurii principale de irigatii din Amenajarea Terasa Brailei"

Anunt din data de 21.05.2018, privind decizia etapei de incadrare de catre APM Braila pentru proiectul "Reabilitarea amenajarii complexe de irigatii Terasa Viziru, judetul Braila"

Anunt din data de 18.05.2018, privind decizia etapei de incadrare de catre APM Bacau pentru proiectul "Reabilitarea atatiei de baza SPA Sascut, a statiei SRPA Sascut si a conductei de refulare SPA-SRPA in amenajarea de irigatii Sascut-Valea Seaca"

Anunt din data de 15.05.2018, privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Reabilitare SPAE LATA din amenajarea de desecare 23 August-Isaccea, judetul Tulcea"

Anunt din data de 14.05.2018, privind luarea deciziei etapei de incadrare de catre APM Braila pentru proiectul "Reabilitarea navei plutitoare cu numar de inmatriculare 2435 si decolmatarea nisei la statia SP1 Gropeni km 196, Amenajarea Terasa Brailei, judetul Braila"

Anunt din data de 11.05.2018, privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Reabilitarea statiei de baza SPA Sascut, a statiei SRPA Sascut si a conductei de refulare SPA-SRPA in amenajarea de irigatii Sascut-Valea Seaca, judetul Bacau"

Anunt din data de 25.04.2018, privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Reabilitarea amenajarii complexe de irigatii Terasa Viziru, judetul Braila"

Anunt din data de 24.04.2018, privind luarea deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M. Constanta pentru proiectul "Reabilitarea canalelor CA1 si CA2 Galesu din amenajarea de irigatii Carasu-Galesu, judetul Constanta"

Anunt din data de 13.04.2018: «A.N.I.F. – FILIALA TERITORIALĂ DE ÎMBUNĂTĂŢIRI FUNCIARE DUNĂREA INFERIOARĂ anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Reabilitarea navei plutitoare cu nr. de înmatriculare 2435 şi decolmatarea nişei la staţia SP 1 Gropeni km 196, Amenajarea Terasa Brăilei”, propus a fi amplasat în jud. Brăila, extravilan comuna Gropeni.
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Brăila – mun. Brăila, Bd. Independenţei, nr. 16, Bl. B5 şi la sediul titularului din jud. Brăila, mun. Brăila, str. Vapoarelor, nr. 13, în zilele lucrătoare între orele 9.00-13.00.
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Brăila.»

Anunt din data de 20.03.2018, privind luarea deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M. Dolj pentru proiectul "Reabilitarea amenajarii de irigatii Nedeia-Macesu, judetul Dolj"

Anunt din data de 26.02.2018, privind luarea deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M. Braila pentru proiectul " Reabilitarea statiei de baza SPA IM Gheorghiu si a nisei de la km 221 - navele 2444 si 2443", amplasat in jud. Braila, com. Stancuta